Shifo.uz oshxonasi

Sut mahsulotlarini saqlash tartibi
Sut va sut mahsulotlarini harorati 6 darajadan yuqori bo‘lmagan va yorug‘lik tushmaydigan xonada sa...

"Lazzat" sho'rvasi
Tayyorlash usuli: Yasmiq(marjumak)ni qaynatib chekkaga olib qo’ying. Un, qattiq, tuxum, limon sharbatini 0,5...

Apelsin va o'rik kompoti
Tayyorlash usuli: Qaynagan suvga kub shaklida to’g’ralgan turshaklarni soling. Chinnigul, dolchin shox...

Uyqusizlik va charchoqni bartaraf etuvchi fitochoy
Tayyorlash usuli: Melissa va behi barglarini ikki uch daqiqa qaynating. Keyin yalpiz yaproqlarini qo’shasiz ...

Tinchlantiruvchi muzli choy
Tayyorlash usuli: Asab tizimini tinchlantiruvchi xususiyatiga ega bo’lgan melissa va moychechakni choy singa...

Olcha sharbati
Olcha tarkibida 12.7 %gacha shakar va 1,6 %gacha olma, limon, C1, B1, PP vitaminlarini, foli kislotaini, dubilli va boshqa moddalar...

Yalpizli ichimlik
Yalpiz ko’p yillik o’simlik bo’lib, xuhbo’y xidga ega, Bahorda yalpizning 3-4 ta bargi paydo bo’ladi,...

Suzmali ko'k salat
Suzmali salat ko’k piyoz, rayhon, kashnich, ukrop, rediska bodring, piyoz va suzmadan tayyorlanadi. Chunki salat ko’p m...